HAAT AAN VEGANISTEN!

HAAT AAN VEGANISTEN! Vreselijke mensen, die vegans. Geef ze een hamburger. Bleke hippies! Ze moeten niet zo zeuren.

Het valt me op dat er nog steeds mensen zijn die een hekel hebben aan veganisten. Onder vegan Youtubers staan vaak haat berichten, op internet zijn er forums waar rot reacties staan en toevallig kwam ik ook nog eens dit artikel tegen:Schermafbeelding 2016-07-27 om 09.06.51
ARE YOU SERIOUS???! Kom op! Waarom ga je mensen met worsten bekogelen.. Wat wil je hiermee bereiken.. Het is echt zo kinderachtig!

Misschien word het tijd dat mensen zich wat meer in elkaar gaan verdiepen, voordat ze rot reageren.

Persoonlijk denk ik dat mensen nog steeds een verkeerd beeld hebben van veganisten. En ik kan me dat ook wel voorstellen, want vroeger vond ik veganisten ook een beetje vreemd. Ik had een heel verkeerd beeld. Dat kwam omdat ik dat van de mensen om mij heen hoorde. Ik dacht zelf altijd dat veganisten dunne bleke mensjes waren, die alleen maar sla wilde eten. Zo stom eigenlijk! Kijk nu eens! Nu ben ik zelf aan het veganisme begonnen, haha!
salade
Mensen die veganistisch zijn, eten, gebruiken en dragen geen dierlijke producten. Ze stoppen niet alleen met vlees eten, maar ook zuivel, eieren en honing. Ook dragen ze bijvoorbeeld geen leer. Dit kan om verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld:

  1. Dieren welzijn
  2. Gezondheid
  3. Milieu

Dus eigenlijk is het alleen maar met de goede bedoelingen! Veganisten willen juist de wereld verbeteren, de dieren een beter leven geven en zelf een goede, gezonde toekomst. Het is niet de bedoeling om mensen boos te maken!

Laat iedereen in zijn eigen waarde en doe waar jij je zelf goed bij voelt <3

 

 

 

 

Geef een reactie