About..

Hey! Welkom op lief-leven!

Waarschijnlijk heb je op ‘about’ geklikt omdat je graag wilt weten van wie deze blog is en wat je hier kunt verwachten. Dat zal ik je vertellen!

Nou ja, om te beginnen, ik ben Jessica en ik ben 21 jaar.  Sinds kort verdiep me in het veganisme. Dit omdat ik het niet kan aanzien hoe de wereld, de mens en de dieren kapot gaan. In mijn blog zal ik je daar alles over vertellen.

Maar ik zal je nu eerst even vertellen, hoe lief-leven ontstaan is.

Na jarenlang in een ellendige situatie geleefd te hebben, besloot ik mijn leven drastisch aan te pakken. Het moest even helemaal om. Ik wil gelukkig zijn, vrij zijn, liefde voelen en genieten. Het grote probleem was, dat de wereld waarin wij leven helemaal niet zo liefdevol is. Het leven draait nu vooral om geld, er perfect uitzien, media en materialen. Wij mensen zijn onwijs materialistisch geworden en willen alsmaar meer, meer en meer.

Ook ik, dacht van spullen gelukkig te worden. Helaas bleek dit niet het geval. Iets kopen geeft voor even een geluksmomentje. Niet voor lang.

Maar dit is niet wat ik zoek. Ik wil gelukkig zijn voor langere tijd en genieten van het leven. Maar hoe kan ik nou gelukkig zijn als er zoveel ellende is, in deze wereld. Hoe kan ik nou mijn ogen sluiten voor problemen die er zijn. Natuurlijk kan ik de wereld niet in mijn eentje veranderen. Maar als ik iets kan doen, ook al helpt het maar voor een klein deel, dan wil ik dat met alle liefde doen. Ik gun de wereld, de dieren, ons mensen, een mooi bestaan en een mooie toekomst..

Het grote ding, waar ik me nu veel mee bezig hou, is dan ook het veganisme. De bio-industrie maakt ons namelijk allemaal kapot, zonder dat we het door hebben..

Met mijn blog, lief-leven, ga ik jullie meenemen in mijn zoektocht naar een beter leven en zal ik de waarheid met jullie delen.

Gezond leven, diervriendelijk leven en gelukkig leven. Dat is lief leven!