THE BLOG IS BACK!

Op een dag besloot ik een blog te gaan schrijven. Een persoonlijke blog waarin ik schreef over problemen in het leven en hoopte andere hier mee te kunnen helpen. Dit omdat ik zelf ook het een en ander mee gemaakt heb.. Zo ontstond mijn blog, Lief Leven. Het was heerlijk om te schrijven en ik besteedde er veel tijd in. Totdat.. alles weg was..
5762394+_a204e3e15894b5f88f214609c1ecb726

Tijdens het veranderen van provider raakte ik alles kwijt. Ik maakte een domme fout en mijn blog was leeg.. Echt alle berichtjes weg.. Sh*t.. Ik baalde echt heel erg.. Al die tijd die ik erin gestoken had.. Allemaal foetsie!

Even dacht ik, ik kap ermee.. Maar ik vind het veel te leuk om te bloggen, dus stoppen is geen optie..
Dan maar opnieuw beginnen! Alleen ik wil niet meer verder met het oude. Dan wil ik ook echt opnieuw beginnen met nieuwe onderwerpen, ideeën en plannen..

En hier komt het dan!

Sinds kort heb ik mijn hele leven omgegooid. Ik wil gelukkiger, gezonder en vrijer leven. Ook verdiep ik me nu heel erg in het veganisme en probeer ik te leven op een lievere en betere manier. Waarin ik niemand, inclusief dieren en mezelf, pijn doe en geniet van de kleine dingen dat het leven te bieden heeft.

Dus bij deze..

I AM BACK!

2 Comment

  1. Romy says: Beantwoorden

    Leuk!! Welkom terug 🙂

    1. Liefleven says: Beantwoorden

      Jaaa! dankje ! 😀

Geef een reactie