Dr Martens Vegan, Review! ❤︎

shoes-770420_1280

Yes Yes Yes! Eindelijk zijn ze binnen. Mijn nieuwe Dr Martens. Ik ben echt dol op deze schoenen, alleen ik draag ze niet vanwege het leer. Gelukkig vond ik hiervoor een oplossing! Dr Martens Vegan! Geen leer, diervriendelijk en 100% veganistisch.  I am a happy girl 🙂 Gek eigenlijk he, hoe gelukkig je van een paar nieuwe schoenen kan worden.

Het is voor mij altijd lastig om goeie schoenen te vinden. Ik ben heel moeilijk, veel schoenen zitten niet lekker, ze lopen te plat, zijn van leer of ik vind ze gewoon niet mooi. De Dr Martens vond ik altijd al geweldig, ondanks dat ze wel pijn doen tijdens inlopen… Maar ik draag ze nu niet meer vanwege het leer. Vroeger heb ik ze wel gehad, vandaar dat ik al enigszins ervaring heb met de Martens.

Ik heb het eigenlijk nooit geweten dat ze ook Dr Martens Vegan hadden, maar ik ben zo blij dat ik dat nu weet!

Nu de grote vraag! Hoe zien ze er uit? En zien ze er leuk en normaal uit? Of heel nep?

Nou ik zou zeggen, oordeel zelf maar!

Schermafbeelding 2016-10-09 om 16.34.07
Ik ben zelf helemaal happy! Ze zien er gewoon super cool uit, alleen zijn ze niet van leer! Win win situatie toch?? Waarom leer kopen en dieren laten lijden, terwijl je ook de vegans kan kopen?

De vegans zitten trouwens echt heerlijk. Eigenlijk nog beter dan de leren versie. Dat kan ook persoonlijk zijn natuurlijk, maar deze lijken veel soepeler. Leer is nogal stug. Verder vind ik ze qua uiterlijk echt top, geen lelijke neppe schoenen. Ze zien er gewoon strak en netjes uit.

Nog nadelen?

Er is helaas 1 nadeel:  De prijs…

Ik ben geen rijke chick, dus voor een paar goede schoenen is het even iets zuiniger leven. Maar dan heb je ook wat! Goede schoenen vind ik zelf erg belangrijk, zeker omdat ik vaak last van mijn voeten heb. En daarbij! Ik kan met zo’n paar heel lang doen 🙂

Wat vind jij ervan?

 

Geef een reactie