DO YOU EAT MEAT? WATCH THIS!

Ben jij van plan om straks een stuk vlees te eten? Of ga je vandaag de bbq nog aan te doen? Zou je dan eerst even de tijd willen nemen om de documentaire Earthlings te kijken, voordat je jouw boodschappenlijstje maakt?

En…? Heb je de documentaire afgekeken? Wat vond je ervan?

Als er iets is dat mijn ogen geopend heeft, zijn het wel de documentaires met de WAARHEID. De waarheid over de manier waarop er met de dieren omgegaan wordt, hoe hard de mens is en hoe onze wereld kapot gaat. Ik kan er echt niet tegen. Het is walgelijk, verschrikkelijk en ik heb er gewoon bijna geen woorden voor. Het maakt me boos. Vooral omdat ik niet begrijp hoe het mogelijk is dat de mens zo gruwelijk kan zijn tegenover dieren.

Dieren hebben ook een hart, gevoel, familie en een leven. Waarom moeten ze zoveel pijn lijden om de mens te entertainen, medicijnen te geven en voeding te geven.. Het is NIET nodig! Er zijn ook andere mogelijkheden.

Dat ik veganistisch ben geworden, is ook echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Dit is nog niet eens zolang geleden. Maar ik zeg altijd, beter laat dan nooit! Ik wil niet bijdragen aan het dierenleed. Zelf zou ik ook niet willen dat er zo met mij omgegaan wordt, dus waarom zou ik het een ander wel aan doen?
Unknown-3
Helaas weten heel veel mensen de waarheid nog niet of willen ze het niet weten. Hierdoor blijft deze ellende dus gewoon doorgaan. Het wordt tijd dat mensen meer bewust worden wat er in de wereld gebeurd. Hoe gruwelijk en eng het ook is.. 

Ik weet dat ik niet kan bepalen wat iemand anders in zijn of haar leven doet, koopt of eet. Maar ik moest de documentaire Earthlings toch met jullie delen. Deze documentaire laat namelijk zien wat er allemaal echt gebeurd met de dieren. Het is heel makkelijk om niet te kijken en gewoon maar mee te gaan met de massa. Maar er gaat een hele harde waarheid  aan jouw stukje vlees vooraf.

Laat me even in een reactie weten wat je van de documentaire vond en of je jouw boodschappenlijstje hebt aangepast. Vlees.

3 Comment

  1. […] DO YOU EAT MEAT? WATCH THIS! […]

  2. […] DO YOU EAT MEAT? WATCH THIS! […]

  3. […] DO YOU EAT MEAT? WATCH THIS! […]

Geef een reactie