GEZOND LEKKER SNOEPJE !! ❤︎

fruit-jelly-539695_960_720

Snoep is niet heel erg gezond voor je. Dat weten we allemaal. Maar het is wel lekker! Helaas zit er in veel snoep ook gelatine, dus dat eet ik sowieso niet. Aangezien ik een echte snoepkont kan zijn, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Een gezond alternatief. En dan niet één die naar fabriek smaakt of taai is, nee echt een lekker snoepje! En… wat denk je? Heb ik hem gevonden?

OF COURSE!!

Gedroogd fruit! Ja ik hoor je al denken, komt ze weer met fruit aan… Dat is toch niet hetzelfde als snoep? Nou believe me, het is echt zoo lekker!  Echt net een snoepje! Alleen dan een gezondere versie.

Eerlijk is eerlijk, in gedroogd fruit zitten in ook suikers. Maar… Er zitten ook vitamines, mineralen en vezels in. Dus gedroogd fruit is zeker een goede vervanger voor snoep! En heerlijk als tussendoortje. Gedroogd fruit kan je door je sojayoghurt gooien, gewoon zo snacken of zelfs door je smoothie of salade doen. YUM!

Hier thuis zijn we er allemaal dol op! Zelfs zo erg dat mijn vader het zelf probeerde te maken, met de oven. Het lukte aardig, maar niet perfect. Misschien toch maar eens een fruitdroger kopen. 😋
IMG_7837-2

Hou jij ook zo van gedroogd fruit?

2 Comment

  1. Romy says: Beantwoorden

    Haha, geniaal dat fruit in de oven! Jammer dat het niet zo lekker was als jullie hadden gehoopt.

    1. Liefleven says: Beantwoorden

      Haha jaa het was niet vies, maar niet hetzelfde als de winkel 😛 Ach wel leuk experiment hihi

Geef een reactie