Vegan Documentaires!

cowspiracy_cow-2-e1447560164554-2

Veel mensen kennen de ECHTE waarheid achter de bio-industrie niet. Of misschien willen ze het niet weten. Maar wat nou als je de waarheid wel wilt weten. Of je wilt je meer verdiepen in het veganisme. Is er dan een manier om hier achter te komen?

Ja zeker! Er zijn genoeg documentaires die je kunt kijken! Hieronder zal ik drie documentaires voor je op een rijtje zetten. Deze documentaires hebben mijn ogen zeker geopend en ik kan je vertellen, het is heftig.

 1. Cowspiracy
  Cowspiracy, een documentaire dat laat zien wat voor impact de bio-industrie heeft op onze wereld.  Hierin gaat het vooral over het milieu en de reacties van verschillende organisaties, zoals Greenpeace. Het is een duidelijk documentaire en goed te begrijpen. Deze documentaire staat op Netflix!
  cowspiracy
 2. Earthlings
  Earthlings, een documentaire die vooral laat zien hoe er met dieren omgegaan wordt. Dit is toch wel echt te heftigste die ik ooit gezien heb. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze documentaire ook niet afgekeken heb. Het was echt… to much… Als je de documentaire wilt zien, heb ik hier de link voor je: http://lief-leven.nl/earthlings/
  earthlings-2
 3. Forks over knives
  Forks over knives, een documentaire die vooral over voeding en gezondheid gaat. De risico’s die mensen lopen, door het eten van vlees. De gevaren van te hoog cholesterol. Ook gaat het over kanker en andere ziektes. Het is zeker de moeite waard om te kijken. Staat ook op Netflix!
  product-2078-1403715478-1280x720

1 Comment

Geef een reactie