Vegan Youtubers !!

Untitled-8

Youtube is op dit moment echt een hype. En ja, eerlijk is eerlijk, ik ben ook een beetje verslaafd aan youtube. En nu ik veganistisch eet, kijk ik veel naar Vegan Youtubers. Het veganistische leven kan namelijk soms best eenzaam zijn, zeker omdat ik bijna niemand ken die veganistisch is. Door de youtubers voel ik me toch minder alleen en kan ik ook eens zien hoe andere leven als veganist. Super leuk en inspirerend!

Hieronder heb ik een leuk lijstje gemaakt van mijn favoriete vegan youtubers:

 1. Kate Flowers
  Een meisje(of nou ja jonge vrouw) uit de Verenigde staten. Ze maakt vlogs over haar leven als veganist en lesbienne. Ze is heel open over haar leven en daar heb ik veel respect voor. Daarnaast zijn haar video’s ook nog eens heel mooi.
 2. KiwiEats
  Een Nederlandse chick (zoals ze zelf zegt) die onwijs leuke video’s maakt op haar youtube kanaal. Ze geeft ook hele goede informatie over het veganisme, voeding en gezondheid. Leuk en leerzaam tegelijk!
 3. Monami Frost
  Een vrouw uit Engeland, vlogt over haar leven als jong, getatoeëerde moeder die samen met haar man en dochtertje veganistisch leeft. Soms maakt ze ook video’s van haar dochtertje, echt heel schattig.
 4. Roos Metje
  Een Nederlandse jonge lieve vrouw. Ze is niet alleen veganistisch, maar staat ook ontzettend positief in het leven. In haar video’s geeft ze dan ook graag advies over hoe je een #blijleven kan hebben. Hier kunnen veel mensen wat van leren!
 5. Supreme Banana
  Een super leuke meid uit de Verenigde Staten. Ze is altijd heel enthousiast en een beetje druk, maar dit maakt haar youtube juist heel gezellig. Veel video’s gaan over haar leven als veganist en af en toe plaatst ze ook een video over haar achtergrond met een eetstoornis.

  Wat zijn jouw favoriete youtubers??

Geef een reactie