Veganisme, een stapje verder ?

Het is genoeg geweest. Ik ben het echt spuugzat. De manier waarop er met dieren omgegaan word, dat de wereld, wij mensen en het milieu kapot gaan aan de bio-industrie. Ik kan het niet meer aanzien.. Er moet iets veranderen. En als ik door mijn besluit iets kan veranderen, ook al is het maar een beetje, doe ik dat! Ik ga een stapje verder..
kraamkooien-slide

Na een aantal documentaires en artikelen gezien/gelezen te hebben, is mijn mindset volledig omgekeerd. Ik heb besloten mijn leven te veranderen. De manier waarop er met dieren omgegaan word.. Het is echt verschrikkelijk! Echt ik kan hier niet aan mee doen. Nooit meer..

Sinds mijn 12e eet ik al geen vlees meer, maar ik ga nu toch echt nog een stapje verder. Iets wat ik al heel lang wilde doen. Ik stop met het eten van alle dierlijke producten. Dus niet alleen met vlees, maar ook met  zuivelproducten, eieren en honing.

636030188932111214-1627848473_vegan_withclipartwords
Ja! ik ga me verdiepen in het veganisme. Vandaar dat ik nu weer een stap verder dan vegetarisch ga. Want weetje, ik heb nooit geweten dat producten zoals melk en eieren ook een slechte achtergrond hebben. Sinds ik het gezien heb, ben ik om. Vandaar dat ik nu verder ga.

Natuurlijk moet ook nog van alles uitzoeken, aangezien ik ook nog niet heel lang met veganisme bezig ben. En natuurlijk is het soms nog even wennen. Zeker omdat er ook vleeseters in huis wonen, dit maakt het nog extra lastig. Maar dat maakt me helemaal niks uit. Ik weet waar ik het voor doe en dat is het belangrijkst 🙂

Geef een reactie