Veganistisch eten in Den Haag

restaurant-336660_1280

Als je veganistisch bent kook je waarschijnlijk veel zelf. Het veganisme is helaas nog niet zo erg ‘hot’ dat je het overal kunt halen. Dus zelf maken is makkelijker en goedkoper. Maar het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je met iemand ergens wilt gaan lunchen of dineren. Of misschien heb je geen zin om te koken en wil je iets bestellen. Wat doe je dan? Ik heb hier een aantal leuke tips voor jou als je in Den Haag woont of bent!  

 1. Baklust
  Bij Baklust kun je lekker lunchen. Het is een vegetarische, biologische lunchroom. Naast vegetarisch eten hebben ze ook keuzes voor veganisten en mensen die geen gluten eten. Baklust kun je vinden op de Veenkade.
 2. Veggies on Fire
  Als je een avondje lekker uit eten wilt gaan, dan kun je terecht bij Veggies on Fire. Ze hebben veel keus en de gerechten en dranken zijn puur en plantaardig. Veggies on Fire kun je vinden op de Beeklaan.
 3. Vegetarische Snackbar
  Klinkt niet echt chique natuurlijk, maar kom op, iedereen heeft wel eens zin in lekker vies snacken toch? De vegetarische Snackbar heeft ook veganistische snacks. Zelfs hamburger met bacon! How weird! Oh ja, ze bezorgen ook bij je thuis, als je daar meer behoefte aan hebt.
 4. GreenBowl
  GreenBowl is geen restaurant. Je kunt hier bestellen en lekker thuis op de bank je eten op eten. Ideaal, vind ik zelf. Nu is de Greenbowl niet perse veganistisch, maar ze hebben wel veganistische gerechten. En het is ook gezonder dan de snackbar! Dus als je geen zin hebt in een vette hap en ook geen zin hebt om te koken. Dan is dit echt een aanrader!

Binnenkort zal ik een video maken over de GreenBowl. Ik heb daar zelf namelijk nog nooit iets besteld, maar ben wel heel benieuwd. Het ziet er zo lekker uit!

Hebben jullie al eens iets van hierboven gegeten?

Geef een reactie