Veganist met Leren schoenen!

feet-984260_640

Wat doe je als je er achter komt dat je leren schoenen in huis hebt en je bent veganist? Gooi je ze weg of blijf je ze dragen?

Sinds een aantal weken ben ik begonnen met een veganistische levensstijl. Het liefst gooi ik dan ook gelijk alle producten weg waar iets dierlijks in zit, maar dat is niet zo makkelijk. Ik kan niet mijn hele kamer overhoop gooien en alles weggooien. En daarbij ik woon in een huis met 3 andere en daar heb ik niks over te zeggen natuurlijk.

Op internet zoek ik veel informatie over het veganisme. Ik wil eigenlijk zo veel mogelijk weten. Ook wilde ik graag wat informatie over schoenen en kleding. Want is dit diervriendelijk? Wat kan wel en wat niet? Waar ik dus achter kwam, is dat er in schoenen ook vaak iets van leer of wol in zit. Ook in een paar van mijn schoenen… 😢

Wat nu? Al mijn schoenen weggooien?

Het liefst zou ik dit doen, maar helaas gaat dat niet. Ik moet toch naar buiten… De enige oplossing is nieuwe schoenen kopen. Tot die tijd blijf mijn oude toch maar even dragen.

GELUKKIG, zijn er op internet ook vegan schoenen! En eerst was ik bang dat deze oerlelijk zouden zijn, maar dat is helemaal niet zo. Oh yeah! Ze hebben echt hele leuke! Dus nu heb ik besloten om mijn andere schoenen te blijven dragen tot ik nieuwe kan kopen. Het is niet leuk, maar het is nu even niet anders.

Wil jij ook veganistische schoenen kopen? Hier wat handige sites:

Genoeg keuze!

 

Geef een reactie